لیست اختراعات حسن جعفری مصلح


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/03
تاریخ ثبت: 1391/02/26
خلاصه اختراع:

فراوري انگور در ايران به دو شكل عمده انجام مي شود كه يكي توليد كشمش و ديگري توليد شيره اما راه هاي سخت و مشكلات زياد فراوري انگور باعث شده است كه باغداران عمده محصول خود را به شكل تازه و بسيار ارزان به فروش برسانند و تنها مقدار ناچيزي از محصول خود را فرآوري مي كنند. در مورد توليد شيره عمده مشكل باغدار گرفتن آب انگور از محصول است كه چون دستگاهي در بازار براي اين منظور وجود ندارد مجبورند به شكل دستي انجام دهند كه علي رغم غير بهداشتي بودن كاري بسيار طاقت فرسا مي باشد همچنين غير از خطراتي كه براي سلامتي كارگر دارد هزينه انجام آن بسيار بالا مي رود. در اين دستگاه فشردن و خارج ساختنم آب از محصول طبق شكل يك از طريق دو غلطك بالايي انجام مي شود. تركيب دو غلطك پاييني با دو غلطك بالايي كه در جهت نشان داده شده مي چرخند عمل جداسازي تفاله از مايع را انجام مي دهند. بدين ترتيب كه دو غلطك سمت چپ تفاله و آب را به سمت چپ و دو غلطك سمت راست مواد را به سمت راست مي راند در هر دو سمت مواد از دهانه بزرگ وارد مي شود و با جلو رفتن مجرا تنگ شده و تفاله تحت فشار خارج شده و آب انگور به عقب پس زده مي شود و آب انگور جمع شده در وسط با نيروي ثقل از مجراي باريك حد فاصل دو غلطك پاييني از خروجي آب انگور خارج مي شود.

تاریخ ثبت: 1394/04/15
خلاصه اختراع:

1- عنوان اختراع آب شيرين كن خورشيدي به همراه كلكتور سهموي و لوله گرمايي. Solar desalination with parabolic collector and heat pipe. 2- زمينه فني اختراع مكانيك 3- مشكل فني و اساس راه حل ارائه شده براي آن و بيان اهداف اختراع - افزايش تقاضا براي آب شيرين بدليل رشد سريع صنايع و افزايش جمعيت جهان؛ - بوجود آمدن آلودگي هاي زيست محيطي بدليل نمك زدايي با تكنولوژي هاي مرسوم ، كه نيازمند مصرف مقدار زيادي سوخت فسيلي است؛ - تميز بودن انرژي خورشيدي در مقايسه با فرم هاي ديگر انرژي كه باعث آلودگي محيط زيست نخواهد شد؛ - كمبود آب شرب و چگونگي تامين آن بطوريكه تنها حدود 3درصد از آب هاي موجود كره زمين قابل شرب است؛ - وجود خشكسالي هاي پي درپي و افزايش تقاضا ناشي از رشد جمعيت، توسعه صنايع و كشاورزي در كشور ما؛ - كاهش سطح منابع آب هاي زيرزميني و كيفيت آنها در بسياري از نقاط كشور بدليل برداشت هاي بي رويه از اين منابع؛ - دسترسي نداشتن مناطق دورافتاده به آب آشاميدني سالم. توسعه صنعت آب شيرين كن ها در كشور يكي از راهكارهاي مقابله با اين مشكل است. از آنجا كه تامين انرژي مورد نياز و تكنولوژي مورد استفاده از مسائل مهم در بهره برداري از آب شيرين كن است، توجه به انرژي خورشيد به عنوان يك منبع انرژي پاك و تجديدپذير اهميت ويژه اي دارد. با توجه به بررسي كه برروي آب شيرين كن ها انجام گرفته، طراحي يك نوع آب شيرين كن صنعتي با كلكتور سهموي خطي كه داراي راندمان بالايي نسبت به سيستم هاي مشابه مي باشد، انجام گرفته است. استفاده از كلكتور سهموي خطي به همراه لوله حرارتي در بالابردن راندمان آب شيرين كن خورشيدي تأثير بسزايي دارد و صنعتي شدن اين محصول تأثير مهمي در فرآيند استفاده از آب شيرين كن هاي خورشيدي خواهد داشت. 4- مهمترين برجستگيهاي تكنيكي و فني اختراع: - بازده بالا به دليل استفاده از لوله گرمايي با مقاومت حرارتي پايين كه با اضافه كردن روغن بدست آمد؛ - جذب انرژي بالا به دليل استفاده از مكانيزم دنبال كننده خورشيد؛ - مكانيزم ساده و و با قابليت اطمينان بالا و حجم كم دستگاه؛ - سيستم اتوماتيك قطع و وصل جريان.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/21
مالک/مالکان: آقای علیرضا ریاحی
تاریخ ثبت: 1400/06/02
خلاصه اختراع:

همانگونه كه مي دانيم مصرف غذا به صورت گرم موجب ايجاد حس پذيرش و طعم مطبوع در مصرف كننده مي گردد همچنين سرد و گرم كردن غذا ها موجب كاهش كيفيت غذا مي گردد از لحاظ بيولوژيكي نيز طي واكنش پايين آمدن دماي مواد غذايي پخته شده پس از فرايند پخت آلودگي احتمالي ميكروبي درآن به وجود مي آيد ممكن است برخي از باكتري ها بعد از فرايند پخت و يا در طي فرايند پخت به غذا اضافه شوند و يا حتي برخي از باكتري هاي موجود در غذا در طي فرايند پخت از خودشان مقاومت نشان داده و بعد از اتمام اين فرايند در فرايند سرد شدن رشد كرده و به باكتري فعال تبديل شوند و تعدادشان به ميزان قابل ملاحظه اي برسد اهميت اين موضوع در حدي است كه گفته مي شود حتي الامكان از سرد و گرم كردن غذا پرهيز شود چرا كه بنابر گفته ي كاشناسان در حالت عادي در تمام مواد غذايي ميكروب وجود داشته و هرگونه تغييري مي تواند موجب تاثير بر ميزان تكثير ميكروب ها شود با توجه به نظر كارشناسان تغذيه مواد غذايي را بايد كاملا سرد و در يخچال و يا كاملا گرم و در دماي بالاي 70 درجه نگه داري نمود و همچنين بهتر است تا مواد غذايي در زمان طبخ مصرف شود و دوباره گرم نشود چرا كه ارزش غذايي خود را از دست مي دهد و ديگر كيفيت و خواص خود را ندارد از همين رو بسيار از رستوراندار ها و مراكز تهيه غذا داراي اين نگراني هستند كه غذايي كه توسط پيك موتوري به دست مصرف كننده مي رسد گرم باشد همچنين موادي مانند نوشيدني ها بايد در محيطي قرار گيرد كه به صورت خنك به دست مصرف كننده برسد و دماي آن به نحوي باشد كه بتواند در مصرف كننده ايجاد رضايت نمايد همچنين يكي ديگر از نگراني هاي موجود حفظ سلامت غذا در حين انتقال به به دست مصرف كننده است كه توسط محيط داخلي باكس هاي دليوري غذا آلوده به ميكروب و ويروس و .... نگردند در اين اختراع هدف آنست كه با طراحي سامانه اي به شكل باكس يپك هاي موتوري مواد غذايي گرم را به صورت گرم و مواد غذايي سرد را به صورت سرد به دست مصرف كننده برسانيم هچنين با طراحي يك سيستم محيط درون باكس توسط يك لامپ LED با اشعه UV استرليزه مي گردد. همچنين به جهت كنترل دماي درون باكس يك سيستم كنترلي ارائه گرديده است و نيز سيستمي به جهت تامين انرژي الكتريكي مورد نياز بخش هاي گوناگون ارائه گرديده است.

موارد یافت شده: 3